Met Hosted Exchange sta je altijd in verbinding met de zaak.

Met Hosted Exchange hebben alle werknemers binnen uw bedrijf makkelijk en efficiënt toegang tot e-mailverkeer, gedeelde adressenlijsten en agenda’s. Het is een tool dat intern technische en vooral ook communicatieve voordelen biedt.

Het nieuwe werken

Hosted Exchange ondersteunt vooral het nieuwe werken zonder daar grote financiële en tijdrovende investeringen aan kwijt te zijn. Het is een compleet zakelijke oplossing dat krachtige mogelijkheden biedt. Op basis van rollen die uw IT-specialist aanmaakt, kunnen gespecialiseerde gebruikers specifieke taken uitvoeren en wanneer ingesteld meerdere medewerkers hetzelfde postvak beheren. Zo kan jij je concentreren op betere bedrijfsresultaten of een belangrijke pitch. Daarnaast biedt Exchange gebruikers toegang tot een groot postvak waarin zelf aangegeven kan worden of e-mail bewaard blijft in het postvak of overgeheveld wordt naar een intern archief. Zodoende raakt u mailverkeer nooit meer kwijt, zonder dat dit ten koste gaat van de opslag.

Overal bereikbaar

Medewerkers zijn nog productiever wanneer ze hun e-mailberichten beheren op meerdere apparaten en in teamverband kunnen werken. Via teampostvakken zoals info@bedrijf.nl of administratie@bedrijf.nl worden projecten snel en effectief opgepakt door de deelnemers en gegevens eenvoudig gedeeld.

Eenvoudig overstappen

Op welke manier je wilt overstappen naar de Cloud is natuurlijk afhankelijk per bedrijf. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Je kunt het zelf doen of laten installeren. Zo kun je er onder andere ook voor kiezen om niet alles over te zetten naar een IT-specialist, maar daarnaast ook de inpandig ICT-infrastructuur te blijven gebruiken: een hybride oplossing. Welke manier je ook kiest, medewerkers zullen minimale hinder ondervinden van het overzetten wanneer goed geïnformeerd.

Zelf installeren

Bedrijven die Exchange zelf willen implementeren, komen met een technisch onderlegde werknemer al een heel eind. Je bestelt Exchange en met behulp van talloze handleidingen, white papers en video’s die op internet te vinden zijn, activeer en beheer je het pakket. Je mist hierbij wel de helpdesk die een IT-specialist biedt.

Of laten installeren

Een IT-partner implementeert Exchange oplossingen die eveneens de flexibiliteit verhogen. Met een IT-Partner geniet je des te rapper van de mogelijkheid om snel en bedrijfseconomisch te handelen. Groot voordeel van het inhuren van een IT-specialist is dat alles dubbel wordt ingevoerd. Wanneer het systeem op de ene plek crasht, heeft de IT-beheerder altijd nog een back-up. Het is een dure aangelegenheid om dezelfde beschikbaarheidsgarantie intern te realiseren.

Vergeet daarnaast niet dat een IT-partner als vraagbaak kan fungeren op momenten dat je even niet meer weet waar de oplossing zit.

• Hosted Exchange biedt lagere kosten en meer flexibiliteit
• Altijd beschikking tot uw e-mail, agenda’s en contacten
• Veilig en betrouwbaar door geavanceerde technieken
• Beveiligde data
• Dagelijks automatische back-up