Zet je bedrijf internationaal op de kaart met een professionele website

Heb je als ondernemer online ambities? Dan kun je de wensen en behoeften aangeven met jouw input, bij het laten maken van een website. Ervaren specialisten bespreken eerst met je wat jouw doel is en wat de doelstelling voor de website is. In samenspraak met jou stippelen de specialisten een onlinestrategie uit. Daarna gaan de specialisten aan het werk met het responsieve webdesign, zodat de website precies op maat gemaakt kan worden en jouw site goede resultaten bereikt. Vervolgens ontwerpen en ontwikkelen de specialisten het complete webdesign. Webdesign draait om het sublieme samenspel tussen resultaatgerichte vormgeving en inhoud.

Een website moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook op een logische manier ingedeeld zijn. Als de doelgroep veel moeite moet doen om de benodigde informatie te vinden mist de website zijn doel. Daarnaast wordt jouw website op een dusdanige manier ontworpen dat je geen technische kennis nodig hebt om de website te beheren. Met behulp van een contentmanagementsysteem (CMS), een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie op maat, kunt je documenten en gegevens publiceren op internet. Ook al zijn documenten zonder lay-out ingevoerd, dankzij toepassing van sjablonen worden deze documenten toch met lay-out weergeven aan bezoekers. CMS is zeer intuïtief en is ontwikkeld voor snelheid, flexibiliteit en stabiliteit. Zo kan je snel en makkelijk alles op je website aanpassen.

Lokale en internationale bekendheid

Online marketing levert niet alleen full-service online, wat al een hele vooruitgang is. Je kunt ook beginnen met online adverteren, bloggen, digital marketing & technologie gebruiken en reclame video’s (laten)maken en maatwerk oplossingen aanbieden. Daar stopt het niet. Je wilt natuurlijk ook meer vindbaar zijn en dit doen online marketeers aan de hand van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ze melden je aan bij Google en geven door op welke trefwoorden je gevonden wilt worden. Je kunt ook meerdere reviews laten plaatsen door klanten met ervaringen of referenties laten plaatsen op andere websites naar jouw website. Een hogere conversie van de website wordt absoluut gerealiseerd, want dat is het hele doel. Dit alles komt daarbij kijken en daar weten de webdesigners van bij het bouwen van een professionele website.

Wil je later internationaal uitbreiden? Dat kan bij een aantal webdesigners, hier moet je wel naar vragen of daar rekening mee gehouden wordt. Je kunt ook een internationale website laten maken, maar dit zal wel wat duurder zijn. Jouw bereik is veel groter met een .org of .com achter jouw domeinnaam. Herkenbaarheid is essentieel. Jouw eigen website is een belangrijk onderdeel van de onlinemarketingelementen. Het liefst zit jouw bedrijfsnaam in jouw domeinnaam, zodat wanneer mensen op Google jouw naam intikken, jouw website sneller gevonden wordt. Claim dus meteen jouw domeinnaam, als je er één gevonden heeft en hij nog vrij is.

Hou je website goed bij. Vroeger werd één keer in de drie jaar de website gemoderniseerd, maar die tijden zijn voorbij. Internet speelt een grote rol tegenwoordig. Consumenten oriënteren zich van tevoren het liefst op het internet. Het is dus belangrijk om een verzorgde website te hebben. Deze speelt altijd in op de actualiteit van het eigen vak.